Oglašavanje na BrzeceSmestaj.com

Na ovoj stranici će biti predstavljene mogućnosti dodatnog isticanja upisanog oglasa.

Upis oglasa na web sajt www.BrzeceSmestaj.com

Upis oglasa na sajt Brzeće Smeštaj na godišnjem nivou je 80e. 

Postoji mogućnost za jasnije isticanje postavlenog oglasa u vidu postavljanja banera u okviru dela „Odabrani smeštaji“ na početnoj stranici sajta kao i izlistavanje na sajtu u vrhu pretrage shodno zadatim kriterijumima.

Za dodatne informacije javite nam se porukom, kako bi dobili potpunu informaciju o mogućim načinima isticanja oglasa na sajtu.

 

Brzece Smestaj
Reklamiranje Brzece Smestaj - Veliki baner - pocetna strana

Reklama na Početnoj Strani Sajta

Isticanje oglasa na početnoj strani sajta Brzeće Smeštaj je moguće na dva načina.

Prvi način je postavljanje velikog banera koji bi se nalazio ispod sličica sa nazivom „Kategorija Oglasa“. Ovaj oglas bi bio najvidljiviji oglas na sajtu. Ujedno, oglas bi bio označen kao preporuka urednika sajta pa bio izlistavan pri svakoj pretrazi u vrhu rezultata pretrage.

Cena zakupa ovog oglasnog prostora na godišnjem nivou je 300 evra.

Dakle, pogodnosti zakupa ovog oglasnog prostora su:

  • Veliki baner vidljiv posetiocima na početnoj strani,
  • Izlistavanje oglasa u vrhu rezultata svake pretrage.
Brzece Smestaj reklamiranje - Istaknuti oglasi - pocetna strana

Drugi način isticanja oglasa na početnoj strani je preko sličice oglasa.

Postavljeni oglas bi bio izlistan u okviru bloka „Izdvajamo iz Ponude Smeštaja u Brzeću“, a ovaj blog će biti neposredno ispod bloka „Kategorije Oglasa“ koji je sada prvi blok na početnoj strani.

S obzirom da u okviru ovog bloka ima više oglasa, svi oglasi su ravnopravni i nasumičan je redosled prikaza sličica oglasa u bloku (nekada bi sličica oglasa bila prva a nekada i u sredini, nekada u prvom a nekada u drugom redu…).

Takođe, oglas bi bio označen kao preporuka urednika sajta Brzeće Smeštaj pa bi kao takav bio izlistavan u vrhu rezultata pretrage sajta u skladu sa zadatim uslovima pretrage.

Cena isticanja oglasa na ovaj način je dodatnih 70e godišnje, u odnosu na cenu upisa smeštaja u bazu sajta Brzeće Smeštaj.

Dakle, pogodnosti zakupa ovog načina isticanja oglasa su:

  • Baner na početnoj strani sajta,
  • Izlistavanje oglasa u vrhu rezultata svake pretrage.

Reklama na Društvenim Mrežama

Moguće je reklamiranje na društvenim mrežama, na stranicama i kanalima koje su prateće Brzeće Smeštaj web sajtu (uskoro).

Stranice na kojima jemoguće reklamiranje su:

Za Youtube objavu trebali bi nam poslati video snimak koji bi uz eventualnu doradu postavili u okviru kanala i sa linkom ka smeštaju, što bi uveliko podiglo rejting na sajtu Vašeg oglasa. Uz dogovor, mogli bi od fotografija da napravimo video snimak koji bi objavili na Youtube ili na Facebook.
 
Reklamiranje na Facebook + Youtube – postavljanje video snimka koji bi na Jutjubu ostao zauvek, bi bilo 10e po objavi, na obe društvene mreže.
 
Pojedinačna objava video snimka – samo na jednoj društvenoj mreži pratećeg kanala Brzeće Smeštaj, po izboru, bi bila 5e.
 
Pojedinačna objava oglasa na Facebook stranici, sa tekstom i fotografijom koju bi nam vi poslali, je 3,33e, a najmanji broj objava je 3 u vremenskom razmaku i roku za koji se vi opredelite. Tj, 3 objave bi bile 10e a vreme objave bi sami odabrali.

  

Brzeće Smeštaj reklama na Youtube

Javite Se, Ne Gubite Vreme Jer Vreme Je Novac!

Ukoliko imate ješ neko pitanje, rado ćemo odgovoriti. Ukoliko imate drugi predlog, različit od prethodno zapisanih modela reklamiranja, javite nam se.

Kontaktirajte nas preko Kontakt forme na sajtu ili slanjem upita preko društvenih mreža i profila i kanala koji su prateći Brzeće Smeštaj web sajtu.