U Brzeću postoji više apartmana koji se izdaju kao privatan smeštaj u Brzeću. Privatan smeštaj Brzeće se nudi posetiocima u manjim apartmanima ili sobama koji su najčešće u sklopu lepih objekata. Iznajmljivanje sobe i apartmana se najčešće vrši preko interneta – Bukinga, preko društvenih mreža, preko glasnika i web sajtova izdavaoca smeštaja.

Apartman Nina – smeštaj KOD GONDOLE, idealno za skijaše

POVOLJNO, apartman sa kaminom, 4 zvezdice, spavaća soba, 6 osobe, ski ormarić, parking...Apartman Nina Brzece - smestaj kod gondole, povoljno

Brzeće je selo koje se nalazi na 1050 do 1100 metara nadmorske visine, nalazi se u podnožju ski centra Kopaonik. Ski centar Kopaonik je najveće skijalište u Srbiji sa razvijenom infrastrukturom za skijanje i bavljenje zimskim sportovima na snegu. Kopaonik vole ljubitelji zimskih sportova ali i svi koji žele kvalitetan odmor na planini. Broj stanovnika Brzeća je 238 prema popisu iz 2011. godine. Za vreme turističke sezone broj ljudi koji svakodnevno provode vreme u Brzeću poraste nekoliko puta. Brzeće je poznato po svojim ljubaznim domaćinima, narodnoj radinosti i brojnim specijalitetima domaće kuhinje.

Ovaj planinski kraj čuven je po kvalitetnom siru i kajmaku, kao i zimnici od najkvalitetnijeg šumskog voća. Za privatni smeštaj u Brzeću opredeljuju se svi oni koji ne žele gužvu i galamu centra Kopaonika, a koji žele pravi planinski doživljaj zime ili leta.

Privatni smeštaj Brzeće nudi boravak u privatnim apartmanima i privatnim vikend kućama, razbacanim po obroncima planine. Gostima su na raspolaganju apartmani i sobe sa kupatilom i TV-om, kao i apartmani u privatnim vilama i brvnarama. Gosti koji se odluče za boravak u privatnom smeštaju trebalo bi da svoj boravak rezervišu što ranije zbog velikih gužvi. Velika povoljnost boravka turista u Brzeću je cena smeštaja, koja je neuporedivo povoljnija u odnosu na sam centar Kopaonika. Iako je gondola u neposrednoj blizini i na samo par minuta vožnje automobilom ili minibusevima, cene su daleko pristupačnije.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, BLIZU GONDOLE

Za 4 osobe, kamin, ski ostava, besplatan parking, kompletno opremljeno...

Apartman Ema, Kopaonik - Brzeće, BLIZU GONDOLE Kopaonik-Brzeće

Kvalitet smeštaja potpuno je isti kao u centru Kopaonika pa je i to jedan od razloga zašto su svi kapaciteti Brzeća redovno popunjeni. Boravak u idiličnim planinskim kućicama dodatno olakšava i činjenica da u zimskoj turističkoj sezoni od udaljenijih vila i vikednica do gondole voze kombiji, a neretko su i domaćini za svoje goste obezbedili prevoz do gondole ili do planine i početnih staza i žičara.

Brzeće je podjednako atraktivno i zimi i leti, a svaka sezona ima svojih prednosti. Gosti koji se odluče za boravak u privatnom smeštaju imaju mogućnost da sami pripremaju obroke u svojim apartmanima ili da se pak odluče za pansionsku ishranu u nekom od obližnjih restorana, kojih poslednjih godina ima više u odnosu do samo pre 2 ili 3 godine. U Brzeću postoje dve dobro opremljene prodavnice, te vam tokom odmora sgurno neće ništa nedostajati. Jedna prodavnica je u samom centru sela, pre raskrsnice kojom se odvaja put za Kopaonik i put za godnolu, a druga prodavnica je preko puta hotela Junior. Gostima se nude brojni sadržaji, povezani kako sa zimskim tako i sa ostalim sportovima. U letnjoj sezoni Brzeće je prestonica sportskih priprema sportskih ekipa svih selekcija i različitih sportova.

Zimi se na stazi iz hotela Junior organizuju škole skjijanja za sve uzraste i kategorije skijaša, ali i mogućnost iznajmljivanja ski opreme za sve koji ne poseduju svoju. Postoji i mogućnost organizovanja izleta, planinskih šetnji i obilaska lokalnih znamenitosti. Više informacija možete dobiti od domaćina svojih vila i apartmana. Za sve koji dolaze svojim vozilima u okolini objekata obebeđen je parking, a putevi koji vode do odmarališta u Brzeću se redovno čiste i prohodni su tokom cele sezone.

Na našem sajtu Brzeće Smeštajhttps://www.brzecesmestaj.com/ možete pronaći apartmane, vikendice, vile i kolibe privatnih lica koji izdaju svoje smeštaje.
Preporuka je da posetite i sajt Brzeće Smeštajhttps://www.brzece-smestaj.com/, prijatelja sajta koji nude izdavanje smeštaja kod gondole.