Kopaonik UŽIVO kamera – Live stream Kopaonik

Uživo kamera Kopaonik

Besplatno gledanje web kamera sa Kopaonika. Saznajte šta se dešava trenutno na Kopaoniku, direktno sa staza. Više Kopaonik uživo kamera su objedinjene u okviru jednog Youtube video snimka koji je neprekidan. Kamere se u Youtube live stram Kopaonik video prikazu smenjuju na svakih 20-30 sekunde tako da se mogu videti dešavanja sa ski staza, dešavanja iz Brzeća i dešavanja iz centra Kopaonika

Apartman Nina – smeštaj KOD GONDOLE, idealno za skijaše

POVOLJNO, apartman sa kaminom, 4 zvezdice, spavaća soba, 6 osobe, ski ormarić, parking...Apartman Nina Brzece - smestaj kod gondole, povoljno

Kopaonik kamere uživo – live stream Kop

Kopaonik uživo kamera na skijalištu su tehnologija koja omogućuje skijašima da prate stanje na ski stazama u realnom vremenu. Ove uživo kamere se nalaze na popularnim mestima na skijalištu, poput startnih linija ski staza, popularnih staza i skijaških područja za napredne skijaše.

Korištenjem uživo kamera, skijaši mogu planirati svoje skijaške aktivnosti na temelju trenutnog stanja na stazama. Na primer, ako su staze prenatrpane, skijaši mogu odabrati druge staze na kojima ima manje gužve. Kamere takođe mogu pomoći skijašima da izbegnu opasna područja na skijalištu, kao što su područja s velikim količinama snega ili područja koja su pod lošim ili neutabanim snegom.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, BLIZU GONDOLE

Za 4 osobe, kamin, ski ostava, besplatan parking, kompletno opremljeno...

Apartman Ema, Kopaonik - Brzeće, BLIZU GONDOLE Kopaonik-Brzeće

Uživo kamere na skijalištu na Kopaoniku takođe mogu biti korisne za vlasnike skijališta i službe za spašavanje. Oni mogu koristiti snimke kamera kako bi pratili stanje na stazama i preduzeli mere ako je potrebno, kao što je čišćenje snega ili zatvaranje određenih područja – ski staza i ski puteva.

U svakom slučaju, Kopaonik uživo kamere na skijalištu su korisna tehnologija koja pomaže skijašima da planiraju svoje skijaške aktivnosti i osiguravaju sigurnost na skijalištu.

Web kamere sa Kopaonika uživo omogućio je najveći i najpotpuniji portal o Kopaoniku, portal InfoKop.net

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment