Detaljan Opis

Apartman Nina, Kopaonik - Brzeće - smeštaj kod gondole u Brzeću - novi apartman

Letnja sezona - 4000 din. dnevno za 4 osobe

Smeštaj Kod Gondole

Smeštaj kod gondole - Nina apartman je kompletno sređen i opremljen novim stvarima, sve još uvek "miriše" na novo! Trudili smo se da boje korišćene za opremanje apartmana budu u skladu sa prirodom, pa u smeštaju preovladava boja drveta.

Za potpuno uživanje apartman smo opremili kaminom, svetlosnim efektima, itd. U dnevnoj i spavaćoj sobi ima jakog WiFi internet signala. U dnevnoj i spavaćoj sobi su dva smart TV-a pa se na njima mogu gledati kablovski kanali ili sadržaj sa interneta. Grejanje je tzv. "norveškim" radijatorima sa mogućnošću da se podesi određena temperatura.

Zgrada Bele staze u Brzeću je jedan od najbližih objekata gondoli tako da je pozicija idealna za skijaše, kako smo već napisali u uvodnom tekstu. Stan je na prvom spratu, blizu ulaza u zgradu, pa  je odlazak i povratak sa skijanja prijatan. Zgrada Bele staze Brzeće je pokrivena kamerama i zaključava se. Za bezbednost dragocenosti u apartmanu postoji sef.

Opremljenost apartmana Nina kod gondole

Apartman Nina, smeštaj Bele staze Brzeće, se sastoji iz dnevne i spavaće sobe. U spavaćoj sobi je francuski ležaj za dve osobe a u dnevnoj je dvosed za dve osobe koji se razvlači, kao i dve fotelje, takozvani krevet "samac" koji se razvlači, i na njima je moguće da spava po jedna osoba. Molim vas da pogledate obavezno snimak apartmana zbog rasporeda spavaće i dnevne sobe (link ka jutjub stranici je ispod fotografija stana).

U apartmanu postoji kompletno opremljena kuhinja sa posudama za pripremanje i služenje hrane (šerpa, lonac, tiganj, tiganj za palačinke, tanjiri duboki i plitki, escajg, čaše, šolje, vinske čaše, itd).

U kupatilu je tuš kabina, a od aparata tu su fen za sušenje kose i sušač peškira.

U holu zgrade Bele staze je obezbeđen ski ormarić - ostava za skije i pancerice, ukoliko posedujete ličnu ski opremu. Ukoliko nemate svoju opremu u sklopu zgrade se nalazi ski renta u kojoj je moguće iznajmiti skije i ostaviti ih po završetku skijanja. Druga ski renta u Brzeću se nalazi neposredno uz ulaz gondole. Cene u skijašnicama zavise od broja dana na koji se iznajmljuje oprema kao i od uzrasta osobe (odrasli i deca).

Zašto odabrati smeštaj kod gondole u apartmanu Nina?

Smeštaj kod gondole u Brzeću je najbolji mogući izbor za skijaše. Gondola Brzeće-Kopaonik je odličan izbor za prave skijaše zato što smeštajem blizu žice gondole izbegavate gužvu centra Kopaonika, smeštaj je neuporedivo jeftiniji od centra Kopaonika, po želji možete doći skijama do apartmana i ponovo se vratiti na stazu bez da nosite skije i probijate se kroz gužvu ski centra! Smeštaj kod gondole je odličan i za neskijaše jer je planinski vazduh u Brzeću veoma kvalitetan pa je Brzeće i vazdušna banja!

Udaljenost restorana i prodavnica od apartmana Nina kod gondole

Neposredno pored ulaza u zgradu Bele staze i ulaza za apartman Nina, od ove godine postoji restoran. A ako se krene ka gondoli, postoje još dva kafe-restorana u kojima je moguće popiti kafu ali i hraniti se. Nešto niže od apartmana, ka crkvi, postoje više restorana u sklopu smeštajnih objekata u kojima možete uplatiti pansion, ali bi morali ići kolima. Na oko 250 metara od apartmana Nina nalazi se etno restoran Koliba, najpoznatija kafana-restoran u Brzeću. Na oko 500 metara se nalazi drugi veći kafe-restoran, iznad prodavnice.

Na oko 400-500 metara od smeštaja nalazi se i prodavnica koja ima sav standardan asortiman. Druga prodavnica je nizbdo, ka crkvi, na oko 1km od smeštaja.

Ažurirane cene smeštaja za sezonu 2024.

CENA U ZAVISNOSTI OD TERMINA SMEŠTAJA (i broja osoba)

Cena smeštaja za do 4 osobe ili porodicu sa 3 deteta

April, maj, jun, jul, avgust, septembar, oktobar i novembar - dnevno 4000 dinara,

Decembar - dnevno 55 evra,

Nova godina - dnevno 90 evra, 

Januar i februar - dnevno 70 evra, dnevno 60 evra,

Mart - devno 60 evra, dnevno 50 evra.

Cena smeštaja za 5 odrasle osobe ili ukupno 6 osoba

Septembar, oktobar i novembar - dnevno 35 evra,

Decembar - dnevno 60 evra, Last minute, 40 evra dnevno za 5-6 osoba,

Nova godina 31.12, 1.1. i 2.1. - dnevno 100 evra,

Januar i februar - dnevno 80 evra, dnevno 65 evra,

Mart - devno 65 evra, dnevno 50 evra,

April, maj i jun - dnevno 35 evra,

Jul i avgust - 45 evra.

Minimalan broj noćenja je 2. Napisane cene su za najam apartmana po noći za različiti broj osoba (niža cena je za 4 osobe ili porodicu sa 3 deteta, a za 5 odraslih ili 6 osoba nebitnog životnog doba cena je viša).

 

U CENU JE UKLJUČENO:
– Smeštaj - najam apartmana po noći i navedeni minimalni boravak,
– Korišćenje ski ormarića po potrebi,
– Besplatan WiFi internet,
– Spoljni parking ispred zgrade objekta u skladu sa kapacitetom parkinga, ili niže od objekta smeštaja.

U CENU NIJE UKLJUČENA BORAVIŠNA TAKSA:
– Odrasli 100 dinara po osobi dnevno,
– deca 7 -15 godina plaćaju boravišnu taksu 50 dinara po osobi dnevno,

– deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Boravišna taksa se plaća pri plaćanju smeštaja za dogovoreni broj dana.

 

Vaučeri 2024. - MOGUĆNOST PLAĆANJA VAUČERIMA VLADE RS - 2 vaučera od po 10000 din. za 4 osobe za 5 noćenja (proleće i jesen 2024. godine) ili 3 vaučera za 4 osobe za 6 noćenja (jul i avgust 2024. godine), PREDREZERVACIJE SU U TOKU za 2024. godinu, javite se oko dogovora, telefon 064/83-55-757

 

Pitajte sve što Vas interesuje, vlasnik smeštaja će rado odgovoriti na svako pitanje, možete se javiti telefonom na broj 0648355757 ili poslati poruku klikom na Kontakt Nina apartman u zaglavlju stranice.

 

PS: Za svaki boravak od 7 dana ili duže očekujte poklon iznenađenje po ulasku u apartman.

Još detaljniji opis apartmana Nina Brzeće i još fotografija mogu se pronaći na sajtu Brzeće Smeštaj, adresa https://www.brzece-smestaj.com

Cena Smeštaja i Kontakt Podaci Vlasnika
Kategorija
Lokacija - Prikaz na Mapi

212, Brus 37225, Rasina District, Serbia

Detalji o Oglasu
  • Datum unosa oglasa: 05.10.2022.
  • Poslednja izmena oglasa: 14.05.2024.
  • Link ka oglasu: https://www.brzecesmestaj.com/apartmani/apartman-nina-brzece-kopaonik-kod-gondole-smestaj/
  • No comments yet.
  • Add a comment