Detaljan Opis

Smeštaj u Brzeću - Apartman Ema Brzeće, izdavanje u letnjoj i zimskoj sezoni. Apartman se nalazi na 5 minuta hoda od gondole. Postoji mogućnost izdavanja apartmana u letnjoj i zimskoj turističkoj sezoni.

Smeštaj Ema Brzeće odiše planinsko-kopaoničkim stilom. Nameštaj u apartmanu je vrhunskog kvaliteta, prema boji i materijalu uklopljen je u planinski ambijent. Enterijer je spoj tradicije i modernog - funkcionalnog opremanja stana.

Izdavanje smeštaja u zimskoj sezoni jenajčešće gostima koji skijaju. Skijašnica - ski ostava je obezbeđena pored gondole tako da se ne morate maltretirati svakog dana da nosite skije do apartmana i nazad.

Apartman je tipa studio, od oko 28 kvadrata. Poseduje kompletno opremljenu kuhinju za boravak do 4 osobe. U kuhinji se nalazi komplet posuđa za pripremanje hrane, komplet tanjira i pribora za jelo.

Smeštaj je opremljen dvosedom na razvlačenje, na kome komotno mogu spavati dve odrasle osobe i dva kreveta samca koji se razvlače, koji su pogodni za po jednu osobu, bilo da je dete ili odrasla osoba.

Kupatilo je opremljeno sa svim potrtebnim sredstvima za održavanje higijene.

Od dodatnih uređaja, apartman u sklopu kuhinje poseduji ugradne ringle sa aspiratorom, frižider, toster i kuvalo za vruću vodu (ketler). U stanu postoji TV na kome se mogu gledati kablovski kanali lokalnog operatera (ima N! i Nova S, sportski kanali itd.). U stanu i celoj zgradi postoji besplatan WiFi koji je veoma brz i sa jakim signalom. U kupatilu je postavljen ugradni fen.

Grejanje u stanu je etažno, kotao je podešen na određenu temperatutu a u kupatilu se nalazi sušač za ruke, koji je takođe povezan sa etažnim sistemom za grejanje.

Zgrada u kojoj se nalazi apartman je čista i uredna, okolina je takođe ukrašena. U letnjim mesecima dvorište zgrade krase uređeni travnjaci i uređeni svećnjaci.

Apattman Ema Brzeće je na prvom spratu, a do njega je moguće doći stepenicama ili liftom.

Uz zgradu se nalazi i besplatan parking.

Apartman Ema Brzeće se nalazi na oko 1 070 metara nadmorske visine, što apartman, ali i celo Brzeće, čini pravom vazdušnom banjom sa svežim i kvalitetnim nezagađenim planinskim vazduhom.

U blizini apartmana i smeštaja je moguće iznajmiti motorne sanke i kvadove. Kod gondole postoje dve skijašnice za iznajmljivanje skijaške opreme a po završetku skijanja i po silasku sa gondole opremu možete vratiti u ski depo i sutra dan je ponovo preuzeti. Na oko 400 metara se nalazi i lokalna staza za skijanje koja radi u okviru Hotela Junior, tu je moguće iznajmiti skije i drugu opremu. Na oko 300 metara od smeštaja u okviru zgrade Foka Spa uslužno se mogu koristiti spa centar i zatvoreni bazen. Isto postoji i u okviru Hotela Junior koji je na oko 400 metara od Ema Brzeće smeštaja.

 

U CENU JE UKLJUČENO:
– Smeštaj - najam apartmana po noći i navedeni minimalni boravak,
– Korišćenje ski ostave po potrebi,
– Besplatan WiFi internet,
– Spoljni parking uz zgradu objekta u skladu sa kapacitetom parkinga, ili niže od objekta smeštaja.

U CENU NIJE UKLJUČENA BORAVIŠNA TAKSA:
– Odrasli 100 dinara po osobi dnevno,
– deca 7 -15 godina plaćaju boravišnu taksu 50 dinara po osobi dnevno,

– deca mlađa od 7 godina . ne plaćaju boravišnu taksu.

Boravišna taksa se plaća pri plaćanju smeštaja za dogovoreni broj dana.

 

CENA U ZAVISNOSTI OD TERMINA SMEŠTAJA:

Septembar, oktobar i novembar - dnevno 40 evra,

Decembar - dnevno 45 evra,

Nova godina 30.12, 31.12, 1.1. i 2.1. - dnevno 75 evra,

Januar i februar - dnevno 55 evra,

Mart - devno 45 evra,

April, maj i jun - dnevno 40 evra,

Jul i avgust - 45 evra.

Minimalan broj noćenja je 2. Napisane cene su za najam apartmana po noći za do 4 osobe.

Termini za izdavanje počinju svake subote, a standard za izdavanje u zimskoj sezoni je 7 noćenja. Pošaljite upit ukoliko Vam je potreban manji ili veći broj dana, ubrzo očekuje odgovor.

Pitajte sve što Vas interesuje, vlasnik smeštaja će rado odgovoriti na svako pitanje.

 

PS: Za svaki boravak od 7 dana ili duže očekujte poklon iznenađenje po ulasku u apartman.

Cena Smeštaja i Kontakt Podaci Vlasnika
 • Komentar cene / Dodatne informacije - opis cene
  Cena u zimskoj sezoni, letnjoj sezoni i van sezone je različita. U letnjoj sezoni dnevni najam smeštaja je 45 evra dnevno. U zimskoj sezoni cena zavisi od dužine boravka i od datuma boravka. Cena smeštaja za vreme ski openinga na Kopaoniku i u decembru je 45 evra dnevno. Za nedelju oko nove godine cena je 75 evra dnevno. U januaru i februaru cena smeštaja je 55 evra dnevno. U martu cena smeštaja je 45 evra dnevno. U aprilu, maju i junu cena smeštaja je poput jesenjih meseci, septembra, oktobra i novembra 40 evra dnevno, u letnjoj sezoni u julu i avgustu cena je 45 evra dnevno. NAPOMENA: Boravišna taksa sa odraslu osobu je 100 dinara dnevno a za decu je 50 dinara dnevno i plaća se posebno u odnosu na cenu najma apartmana.
 • Telefon
  0648355757
 • Web sajt
Kategorija
Lokacija - Prikaz na Mapi

Brzeće centar, Brzeće, 37225, Serbia

Detalji o Oglasu
 • Datum unosa oglasa: 18.08.2022.
 • Poslednja izmena oglasa: 05.10.2022.
 • Link ka oglasu: https://www.brzecesmestaj.com/apartmani/apartman-ema-brzece-kopaonik-smestaj/
 • No comments yet.
 • Add a comment