Detaljan Opis

Brzeće smeštaj - Kopaonik - Izdavanje privatnog smeštaja na Kopaoniku - naselje Brzeće - Apartman Ema. Izdavanje smeštaja u letnjoj i zimskoj sezoni blizu gondole Brzeće - Kopaonik (Mali Karaman). Kategorisan je sa 4 zvezdice. Apartman Ema Brzeće, Kopaonik, se nalazi na tačno 4-5 minuta laganog hoda od gondole, u zgradi Brzeće Centar.

Smeštaj Ema Brzeće odiše planinsko-kopaoničkim stilom. Nameštaj u apartmanu je vrhunskog kvaliteta, prema boji i materijalu uklopljen je u planinski ambijent. Enterijer je spoj tradicije i modernog - funkcionalnog opremanja stana. Lep ambijent oplemenjuje kamin, koji će Vas maksimalno opustiti i doprineti uživanju u planinskom ambijentu.

Izdavanje smeštaja u zimskoj sezoni je najčešće gostima koji skijaju. Skijašnica - ski ostava je obezbeđena blizu gondole tako da se ne morate maltretirati svakog dana da nosite skije do apartmana i nazad.

Opremljenost apartmana Ema Brzeće - Kopaonik - 4 zvezdice

Apartman je u novoj zgradi Brzeće Centar, tipa studio, površine 28 kvadrata. Poseduje kompletno opremljenu kuhinju. U kuhinji se nalazi komplet posuđa za pripremanje hrane, komplet tanjira i pribora za jelo, čaše, šolje itd...

Smeštaj je predviđen za boravak do 4 osobe, opremljen velikim krevetom na razvlačenje, na kome komotno mogu spavati dve odrasle osobe i dva kreveta "samca" koji se razvlače, koji su pogodni za po jednu osobu, bilo da je dete ili odrasla osoba.

Kupatilo je opremljeno sa svim potrebnim sredstvima za održavanje higijene. Ima ugradni fen i sušač peškira.

Od dodatnih uređaja, apartman u sklopu kuhinje poseduji ugradne ringle sa aspiratorom, frižider, mikrotalasnu pećnicu, toster i kuvalo za vruću vodu (ketler). U stanu postoji TV na kome se mogu gledati kablovski kanali lokalnog operatera (ima N1 i Nova S, sportski kanali itd.). U stanu i celoj zgradi postoji besplatan WiFi koji je veoma brz i sa jakim signalom.

Grejanje u stanu je etažno, kotao je podešen na određenu temperatutu a u kupatilu se nalazi sušač za peškire, koji je takođe povezan sa etažnim sistemom za grejanje. Može se koristiti i kamin - grejalica.

Zgrada Brzeće Centar u kojoj se nalazi apartman je čista i uredna, okolina je takođe ukrašena. U letnjim mesecima dvorište zgrade krasi održavani park sa uređenim travnjakom.

Apartman Ema Brzeće je na prvom spratu, a do njega je moguće doći stepenicama ili liftom.

Uz zgradu se nalazi besplatan parking koji je pokriven kamerom.

Lokacija apartmana Ema i udaljenost od restorana, prodavnica i atrakcija u Brzeću

Apartman Ema Brzeće se nalazi na oko 1 070 metara nadmorske visine, što apartman, ali i celo Brzeće, čini pravom vazdušnom banjom sa svežim i kvalitetnim nezagađenim planinskim vazduhom.

U blizini apartmana i smeštaja je moguće iznajmiti motorne sanke i kvadove. Kod gondole postoje dve skijašnice za iznajmljivanje skijaške opreme a po završetku skijanja i po silasku sa gondole opremu možete vratiti u ski depo i sutra dan je ponovo preuzeti. Na oko 400 metara se nalazi i lokalna staza za skijanje koja radi u okviru Hotela Junior, tu je moguće iznajmiti skije i drugu opremu. Na oko 300 metara od smeštaja u okviru zgrade Foka Spa uslužno se mogu koristiti spa centar i zatvoreni bazen. Isto postoji i u okviru Hotela Junior koji je na oko 400 metara od Ema Brzeće smeštaja.

AŽURIRANE CENE smeštaja za sezonu 2024.

CENOVNIK - Izdavanje privatnog apartmana - smeštaj Ema, Kopaonik, Brzeće (u zavisnosti od termina):

Septembar, oktobar i novembar - dnevno 4000 dinara,

Decembar - dnevno 55 evra, Last minute popust, 35 evra dnevno,

Nova godina - dnevno 95 evra, Last minute popust, 80 evra dnevno,

Januar i februar - dnevno 65 evra, dnevno 55 evra,

Mart - dnevno 55 evra, dnevno 50 evra,

April, maj i jun - dnevno 4000 dinara,

Jul i avgust - dnevno 35 evra.

Minimalan broj noćenja je 2 (pozovite, moguć je dogovor za manji broj dana). Napisane cene su za najam apartmana po noći za do 4 osobe.

 

U CENU JE UKLJUČENO:
– Smeštaj - najam apartmana po noći i navedeni minimalni boravak,
– Korišćenje ski ostave po potrebi,
– Besplatan WiFi internet,
– Spoljni parking uz zgradu objekta u skladu sa kapacitetom parkinga, ili niže od objekta smeštaja.

U CENU NIJE UKLJUČENA BORAVIŠNA TAKSA:
– Odrasli 100 dinara po osobi dnevno,
– deca 7 -15 godina plaćaju boravišnu taksu 50 dinara po osobi dnevno,

– deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Boravišna taksa se plaća pri plaćanju smeštaja za dogovoreni broj dana.

Smeštaj - od aprila 2024. godine 4000 dinara dnevno za 4 osobe

MOGUĆNOST PLAĆANJA VAUČERIMA VLADE RS - Smeštaj 5 noćenja za 4 osobe 2 ili 3 vaučera od po 10000 dinara (vaučeri 2024.), predrezervacije su u toku, javite se oko dogovora, telefon 064/83-55-757

Pitajte sve što Vas interesuje, vlasnik smeštaja će rado odgovoriti na svako pitanje.

 

PS: Za svaki boravak od 7 dana ili duže očekujte poklon iznenađenje po ulasku u apartman.

Detaljniji opis i još fotografija se mogu pronaći na web sajtu Apartmana Ema Brzeće na sledećem linku:  Brzeće Smeštaj - izdavanje privatnog apartmana

Cena Smeštaja i Kontakt Podaci Vlasnika
 • Cena po danu
  25
 • Komentar cene / Dodatne informacije - opis cene
  Cena u zimskoj sezoni, letnjoj sezoni i van sezone je različita. U letnjoj sezoni dnevni najam smeštaja je 3000 dinara dnevno. U zimskoj sezoni cena zavisi od dužine boravka i od datuma boravka. Cena smeštaja za vreme ski openinga na Kopaoniku i u decembru je 55 evra dnevno. Za dane oko nove godine cena je 85 evra dnevno. U januaru i februaru cena smeštaja je 65 evra dnevno. U martu cena smeštaja je 55 evra dnevno. U aprilu, maju i junu cena smeštaja je poput jesenjih meseci, septembra, oktobra i novembra - 30 evra dnevno, u letnjoj sezoni u julu i avgustu cena je takođe 30 evra dnevno. NAPOMENA: Boravišna taksa sa odraslu osobu je 100 dinara dnevno a za decu je 50 dinara dnevno i plaća se posebno u odnosu na cenu najma apartmana.
 • Telefon
  0648355757
 • Web sajt
 • Video prezentacija
Kategorija
Lokacija - Prikaz na Mapi

Brzeće centar, Brzeće, 37225, Serbia

Detalji o Oglasu
 • Datum unosa oglasa: 18.08.2022.
 • Poslednja izmena oglasa: 14.05.2024.
 • Link ka oglasu: https://www.brzecesmestaj.com/apartmani/apartman-ema-brzece-kopaonik-smestaj/
 • No comments yet.
 • Add a comment