Radno vreme gondole Brzeće – Mali Karaman u zimskoj sezoni od 9 do 16 sati

Radno vreme gondole

Novo radno vreme gondole Brzeće – Mali Karaman je od 9 do 16 sati, svakog radnog dana u zimskoj sezoni 2022/2023. Radno vreme skijališta važan je faktor koji treba imati na umu prilikom planiranja skijanja. Gondola Brzeće – Mali karaman je često, za pojedine turiste koji ne skijaju, jedna od glavnih turističkih atrakcija, pa je stoga bitno znati kada je dostupna za vožnju. Radno vreme u zimskoj sezoni je od 9 do 16 sati, svakog dana. Ali radno vreme varira  u zavisnosti od sezone, pa je najbolje proveriti tačne informacije u lokalnoj turističkoj organizaciji ili na zvaničnom sajtu Skijališta Srbije. Detaljne informacije se mogu dobiti na InfoKop web sajtu.

Apartman Nina – smeštaj KOD GONDOLE, idealno za skijaše

POVOLJNO, apartman sa kaminom, 4 zvezdice, spavaća soba, 6 osobe, ski ormarić, parking...Apartman Nina Brzece - smestaj kod gondole, povoljno

U prolećnoj i jesenjoj turističkoj sezoni, radno vreme gondole može biti kraće, sa početkom ujutro i završetkom u popodnevnim časovima. Međutim, u visokoj sezoni, tokom zimske sezone, gondola radi punim radnim vremenom, od 9 do 16 sati. što omogućava turistima da uživaju svakodnevno na skijanju i u panoramskoj vožnji. Takođe, u zimskoj sezoni, radno vreme se produžava par puta, što omogućava veći broj turista da iskoriste atrakciju vožnje godnolom.

Kada je u pitanju radno vreme ski instalacija, važno je obratiti pažnju i na vremenske uslove. U nekim slučajevima, gondola može biti zatvorene zbog loših vremenskih uslova, poput jakog vetra ili obilnih padavina. Ove informacije takođe možete dobiti na sajtu Skijališta Srbije.

Ukratko, radno vreme žičara i gondole varira u zavisnosti sezone, pa je najbolje proveriti tačne informacije pre puta. Korišćenje gondole je jedinstveno iskustvo i pruža turistima jedinstven pogled na planinu a skijašima omogućava lak pristup najlepšimstazama na Kopaoniku, stoga je važno znati kada je dostupna za vožnju.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, BLIZU GONDOLE

Za 4 osobe, kamin, ski ostava, besplatan parking, kompletno opremljeno...

Apartman Ema, Kopaonik - Brzeće, BLIZU GONDOLE Kopaonik-Brzeće

Radno vreme žičara u Ski centru Kopaonik

Radno vreme žičara u ski centru Kopaonik je od 09:00 do 16:30 časova.

Radno vreme gondole Brzeće – Mali Karaman je od 09:00 do 16:00 časova.

Cene ski pasova – ulaznica za vožnju gondolom i žičarama možete saznati na stranici Cenovnik Ski Pass Kopaonik.

 

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment