Brdska auto trka na Kopaoniku u subotu 10.6. i nedelju 11.6.

Brdska auto trka na Kopaoniku 2023.

U subotu i nedelju 10. i 11. juna 2023. godine na padinama Kopaonika biće održana brdska auto trka SAKS CONKORD BRUS 2023.

Apartman Nina – smeštaj KOD GONDOLE, idealno za skijaše

POVOLJNO, apartman sa kaminom, 4 zvezdice, spavaća soba, 6 osobe, ski ormarić, parking...Apartman Nina Brzece - smestaj kod gondole, povoljno

Brdska auto trka na Kopaoniku – Takmičenje se organizuje pod pokroviteljstvom Sportskog auto i karting Saveza Srbije, Turističke organizacije i opštine Brus. Za regularnost trke biće zadužene sudije i tehnička lica čiji je izbor deo priprema za pomenuto takmičenje, objašnjava direktorka Turističke organizacije Brus. Trka na asfaltnoj podlozi dužine 3 470 metara od Đerekara do Mramora boduje se za Nacionalni šampionat i Otvoreno prvenstvo Srbije na brdskim stazama.

Nakon verifikacije i tehničko prijema, početak slobodnog treninga brdske auto trke na Kopaoniku je u 10:45 a dva sata kasnije prva vožnja treninga. Start prve trke je u 15:45 a druge u 16:30. Posle objavljivanja preliminarnih rezultata, za 18:30, ispred vile Ranković u Brzeću, zakazano je svečano proglašenje pobednika. Biće uručene nagrade za osvojena prva tri mesta, za ekipe sponzore timova i klubova i pobednika u juniorskoj konkurenciji.

Podsetimo, na prošlogodišnjoj trci učešće je uzelo puno takmičara iz zemlje i regiona, a sveukupni pobednik bio je Uroš Brkić, takmičar Galaksa. Iz JP „Putevi Srbije“ obaveštavaju da će zbog održavanja auto trke u subotu 10. juna u periodu od 8 do 18 časova biti obustavljen saobraćaj na pravcu Brzeće – Blaževo, na deonici Mramor – Đerekare.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, BLIZU GONDOLE

Za 4 osobe, kamin, ski ostava, besplatan parking, kompletno opremljeno...

Apartman Ema, Kopaonik - Brzeće, BLIZU GONDOLE Kopaonik-Brzeće

Detaljan plan i program, kao i prijave za takmičenje i lokaciju trke, možete videti na sajtu Sportskog auto i karting saveza Srbije.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment