TREĆI KRUG VAUČERA za odmor u Srbiji – 100 000 vaučera po 5 000 dinara za letovanje u Srbiji u 2023. godini

Treći Krug Vaučera – USKORO, najavljeno je novih 100 000 vaučera od po 5 000 dinara u 2023. godini

Novi krug vaučera ili treći krug vaučera će biti uskoro, objavio je predsednik Srbije. Biće ukupno 100 000 vaučera a vrednost jednog vaučera će biti 5 000 dinara. Vaučere možete iskoristiti za smeštaj u Srbiji na planinama, u banjama, u gradovima i selima Srbije. Da bi dobili vaučer morate rezervisati smeštaj i dobiti rezervaciju od nekog ko izdaje smeštaj.

Smeštaj na Kopaoniku - Brzeće, 3 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja

Smeštaj na vaučere - Smeštaj Nina Kopaonik - 3 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Najjeftiniji smeštaj je u Brzeću, Apartman Nina i Apartman Ema, samo 3 vaučera ili ukupno 15 000 dinara za 5 noćenja za 4 osobe.

Ko može konkurisati za vaučer?

Godinama unazad država subvencioniše odmor u Srbiji. Nekoliko je ključnih uslova, vrlo su jasni, a procedura se nije menjala. Pravo na vaučere za odmor ima osam grupa građana, a među njima su i stari i mladi.

  • penzioneri
  • nezaposleni
  • korisnici posebne naknade
  • prava na negu drugog lica
  • radno angažovana lica čija primanja ne prelaze 70.000 dinara
  • ratni vojni invalidi
  • nosioci poljoprivrednog gazdinstva
  • studenti

Drugi krug vaučera – Koji su stari uslovi za dobijanje vaučera?

Uslovi za prijavljjivanje za vaučere ne bi trebalo da se menjaju. Prvi je da prijava bude podneta najkasnije 30 dana pre početka aranžmana, kao i da se potrebna dokumentacija predaje lično. Takođe, bitno je da na licu mesta, svaki prijavljeni korisnik proveri tačnost navedenih podataka, budući da se naknadne reklamacije ne uvažavaju. Ono što je poslednji put promenjeno jeste da i stariji od 65 godina koji nisu penzioneri mogu da učestvuju u dodeli vaučera.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, 3 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Ema Kopaonik - 3 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Comments

Add a comment

Apartman Ema – smeštaj blizu gondole

povoljno, apartman opremljen u planinskom stilu, do 4 osobe, kuhinja, kupatilo, peškiri i posteljina, parking, skijašnica...Apartman Ema Brzece - smestaj blizu gondole, povoljno

 

Apartman Nina – smeštaj KOD GONDOLE, idealno za skijaše

POVOLJNO, moderan novi apartman sa kaminom, 4 zvezdice, sa spavaćom sobom, za 6 osobe, ski ormarić, parkingApartman Nina Brzece - smestaj kod gondole, povoljno