Konkurs za drugi krug vaučera 2023, podnošenje prijava od utorka 30.5, vrednost 5000 dinara

ODMOR NA VAUČERE U SRBIJI: Od utorka prijava za novu turu vaučera 2023.

Ministar turizma i omladine Husein Memić najavio je da od utorka, 30. maja, počinje prijava građana za novih 100.000 turističkih vaučera u iznosu od 5.000 dinara.

Smeštaj na Kopaoniku - Brzeće, 3 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja

Smeštaj na vaučere - Smeštaj Nina Kopaonik - 3 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

 

– Usled najvećeg do sada interesovanja građana za subvencionisani vid odmora u našoj zemlji, Vlada Srbije je obezbedila 500 miliona dinara za drugi krug vaučera – za novu seriju vaučera – rekao je Memić za Tanjug. 

On je istakao da će vaučeri biti podeljeni pod istim uslovima kao i na početku godine, kada je u rekordnom roku podeljeno svih 100.000. On je ukazao da građani koji su u 2023. godini već dobili vaučer, ne mogu da podnose prijave za nove vaučere.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, 3 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Ema Kopaonik - 3 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Ukoro stižu novi turistički vaučeri za odmor u našoj zemlji. Potrebno je popuniti obrasce za vaučere u vidu zahteva, izvod o plate itd.

Memić je pozvao građane da, pored Sokobanje, Vrnjačke banje i Zlatibora, koje su tradicionalno najtraženije destinacije, svoj odmor provedu u oko 4.200 ugostiteljskih objekata širom zemlje, što je rekordan broj ugostitelja u sistemu vaučera do sada.

– Vaučeri su više nego bilo koja druga mera države doprineli razvoju domaćeg turizma – ocenio je ministar i dodao da je od 2015. godine, od kada je ovaj sistem uveden, do 2022. godine, broj domaćih turista povećan sa 1,3 miliona na više od 2 miliona.

Comments

Add a comment

Apartman Ema – smeštaj blizu gondole

povoljno, apartman opremljen u planinskom stilu, do 4 osobe, kuhinja, kupatilo, peškiri i posteljina, parking, skijašnica...Apartman Ema Brzece - smestaj blizu gondole, povoljno

 

Apartman Nina – smeštaj KOD GONDOLE, idealno za skijaše

POVOLJNO, moderan novi apartman sa kaminom, 4 zvezdice, sa spavaćom sobom, za 6 osobe, ski ormarić, parkingApartman Nina Brzece - smestaj kod gondole, povoljno