Konkurs za drugi krug vaučera 2023, podnošenje prijava od utorka, vrednost 5000 dinara

ODMOR NA VAUČERE U SRBIJI: Od utorka prijava za novu turu vaučera 2023.

Ministar turizma i omladine Husein Memić najavio je da od utorka, 30. maja, počinje prijava građana za novih 100.000 turističkih vaučera u iznosu od 5.000 dinara.

Apartman Nina – smeštaj KOD GONDOLE, idealno za skijaše

POVOLJNO, apartman sa kaminom, 4 zvezdice, spavaća soba, 6 osobe, ski ormarić, parking...Apartman Nina Brzece - smestaj kod gondole, povoljno

Kada je TREĆI KRUG vaučera?


Pitate se kada će biti treći krug vaučera? Saznajte kada počinje treći krug vaučera za odmor u Srbiji.


– Usled najvećeg do sada interesovanja građana za subvencionisani vid odmora u našoj zemlji, Vlada Srbije je obezbedila 500 miliona dinara za drugi krug vaučera – za novu seriju vaučera – rekao je Memić za Tanjug. 

On je istakao da će vaučeri biti podeljeni pod istim uslovima kao i na početku godine, kada je u rekordnom roku podeljeno svih 100.000. On je ukazao da građani koji su u 2023. godini već dobili vaučer, ne mogu da podnose prijave za nove vaučere.

Ukoro stižu novi turistički vaučeri za odmor u našoj zemlji. Potrebno je popuniti obrasce za vaučere u vidu zahteva, izvod o plate itd.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, BLIZU GONDOLE

Za 4 osobe, kamin, ski ostava, besplatan parking, kompletno opremljeno...

Apartman Ema, Kopaonik - Brzeće, BLIZU GONDOLE Kopaonik-Brzeće

Memić je pozvao građane da, pored Sokobanje, Vrnjačke banje i Zlatibora, koje su tradicionalno najtraženije destinacije, svoj odmor provedu u oko 4.200 ugostiteljskih objekata širom zemlje, što je rekordan broj ugostitelja u sistemu vaučera do sada.

– Vaučeri su više nego bilo koja druga mera države doprineli razvoju domaćeg turizma – ocenio je ministar i dodao da je od 2015. godine, od kada je ovaj sistem uveden, do 2022. godine, broj domaćih turista povećan sa 1,3 miliona na više od 2 miliona.

Comments

Add a comment