Novi vaučeri za odmor krajem maja – početkom juna

STIŽU NOVI VAUČERI ZA ODMOR U SRBIJI: Građani Srbije uskoro će ponovo moći da se prijave za vaučere za odmor u zemlji

Novi vaučeri će biti krajem maja – početkom juna 2023. godine, najava je funkcionera. Zbog velikog interesovanja građana za subvencionisani odmor u Srbiji uskoro će biti pušteno još 100 000 novih vaučera, najava je ministra turizma Srbije. Razlog tome je što je januarski kontigent od 100 000 praktično planuo za dva dana.

Apartman Nina – smeštaj KOD GONDOLE, idealno za skijaše

POVOLJNO, apartman sa kaminom, 4 zvezdice, spavaća soba, 6 osobe, ski ormarić, parking...Apartman Nina Brzece - smestaj kod gondole, povoljno

Smeštaj na Kopaoniku, naselje Brzeće, 3 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Ema Kopaonik - 3 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Novi vaučeri – kako se prijaviti?

Prijavljivanje za nove vaučere je na šalterima Pošte, gde se dostavlja potrebna dokumentacija, a putovanje mora da traje minimum pet noćenja. Vaučeri mogu da se koriste isključivo za putovanje u Srbiji, i to u ugostiteljskim objektima van mesta prebivališta ili studiranja korisnika. Važe samo za ugostiteljske objekte koji učestvuju u programu subvencionisanja, a celokupni spisak nalazi se na sajtu www.Vauceri.net i na stranici Lista Svih Ugostitelja na istom sajtu Vaučeri.net. Najpovoljniji smeštaj na planini koji bi platili vaučerima možete pronaći i na ovom sajtu, Brzeće Smeštaj, link je u meniju sajta.

Godinama unazad država subvencioniše odmor u Srbiji. Akcija pomoći domaćem turizmu na ovaj način je počela 2015. godine i država je do sada podelila oko 700.000 vaučera. Pravo ima nekoliko grupa građana, a iskustvo govori da su ih najviše koristili penzioneri.

Apartman Ema, Brzeće – Kopaonik, 3 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Ema Kopaonik - 3 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Ko ima pravo na vaučere za odmor u Srbiji?

Pravo na vaučere u Srbiji imaju:

  • penzioneri,
  • nezaposleni, odnosno korisnici posebnih novčanih naknada,
  • zaposleni, čija primanja ne prelaze 70 000 dinara,
  • ratni vojni invalidi i civilni invalidi,
  • poljoprivrednici,
  • studenti,
  • stariji od 65 godina koji nisu penzioneri mogu da učestvuju u podeli.

Kolika će biti vrednost novih vaučera u 2023?

Vrednost vaučera u prethodnim godinama najpre je bila 5 000, a kasnije i 15 000 dinara i navedeni iznos je maksimalni koji može da se dobije jednom u toku kalendarske godine. Prijavljenim građanima koji su stekli pravo na vaučer resorno Ministarstvo turizma i omladine vaučere dostavlja preko pošte na kućnu adresu.
Ove godine je nezvanična najava da će novi vaučeri – drugi krug vaučera za subvencionisano letovanje u Srbiji biti 5 000 dinara po vaučeru.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, BLIZU GONDOLE

Za 4 osobe, kamin, ski ostava, besplatan parking, kompletno opremljeno...

Apartman Ema, Kopaonik - Brzeće, BLIZU GONDOLE Kopaonik-Brzeće

Vauceri - nova tura

Uz prijavu, čiji se obrazac za vaučer može naći na sajtu Pošte Srbije, neophodno je priložiti ličnu kartu ili pasoš, potvrdu o rezervaciji, kao i odgovarajuću potvrdu o sticanju prava, kao što su original penzijskog čeka ili rešenje o ostvarenom pravu na penziju koji se daju na uvid.

Kada će biti novi vaučeri u 2023?

Svakog dana se očekuje da bude objavljen zvaničan konkurs Ministarstva turizma da bi se znao tačan datum od kada će biti moguće konkuriati i tačan iznos na vaučeru.

Kurir.rs

Comments

Add a comment