Sneg u martu – meteorolog najavio sneg na Kopaoniku

Sneg u martu – Meteorolog Nedeljko Todorović objasnio je kakvo nas vreme čeka u martu i da li će biti nega.

Apartman Nina – smeštaj KOD GONDOLE, idealno za skijaše

POVOLJNO, apartman sa kaminom, 4 zvezdice, spavaća soba, 6 osobe, ski ormarić, parking...Apartman Nina Brzece - smestaj kod gondole, povoljno

Sneg u martu: „BIĆE SNEGA U MARTU, OVO SU NAJUGROŽENIJI DELOVI SRBIJE“ Meteorolog Nedeljko Todorović otkrio da li nas očekuje NOVO ZAHLAĐENJE

Sneg će biti samo u planinskim predelima iznad 1.500 metara. Na Kopaoniku ima 20-ak centimetara snega, naravno misli se na otvorene površine. Na stazama, ako je uređena, to je verovatno i dovoljno za skijanje. Što se marta i snega tiče, ne mogu da prognoziram, zapravo to niko ne može. Samo bih rekao da je srednji datum padanja poslednjeg snega 21. mart, pa ne možemo isključiti tu mogućnost – rekao je Todorović u emisiji „Puls Srbije“ na Kurir televiziji.

BIĆE SNEGA U MARTU, ALI SAMO U OVIM PREDELIMA Meteorolog najavio zahlađenje: Srednji datum za POSLEDNJI SNEG je 21. mart

– Međutim, videvši kako ide ovaj topliji period, smatram da je mala verovatnoća da dobijemo ozbiljne hladne dane, a čak i ako ih bude bilo, to će biti simbolično, na dan ili dva. Mada, ne mogu sa sigurnošću da kažem, ali smatram da prvih deset dana marta neće biti snega u niskim predelima. Sneg u martu će svakako padati u planinskim predelima.

Raduje činjenica da i dalje ima snega na stazama. Ali kako se vremenom bude topio sneg tako će Skijališta Srbije smanjivati broj staza koje rade i broj ski žičara.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, BLIZU GONDOLE

Za 4 osobe, kamin, ski ostava, besplatan parking, kompletno opremljeno...

Apartman Ema, Kopaonik - Brzeće, BLIZU GONDOLE Kopaonik-Brzeće

Last muinute ponuda – Smeštaj u martu

S obzirokm na kraj skijaške sezone cene smeštaja variraju od paprenih do last minute ponuda smeštaja. Preporuka, smeštaj u Brzeću kod gondole po promotivnim cenama.

Apartman Nina, Brzeće, najpovoljniji smeštaj na Kopaoniku i Apartman Ema Brzeće-Kopaonik, last minute ponuda smeštaja, samo 35 evra dnevno za 4 osobe! Oba smeštaja su maksimalno ocenjena na Bukingu! Deo komentara upisanih u Knjige gostiju u stanu možete pogledati u galeriji fotografija na stranici sa opisom jednog i drugog smeštaja.

Izvor: Kurir

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment