ZVANIČNO: Skijanje na Kopaoniku počinje 2. decembra, BESPLATAN PRVI DAN!

Prvi dan skijanja na Kopaoniku u sezoni 2024.

Zvanična objava Skijališta Srbije, zbog dovoljno prirodnog snega i povoljnih vremenskih uslova, JP „Skijališta Srbije“ će za skijanje otvoriti ski centar Kopaonik u subotu 2. decembra 2023. godine. Tog dana – prvi dan skijanja u sezoni 2024. će biti besplatan. Narednih dana od 3. do 6. decembra skijaši mogu da iskoriste popust od 70% na dnevne i poludnevne ski i druge karte.

Apartman Nina – smeštaj KOD GONDOLE, idealno za skijaše

POVOLJNO, apartman sa kaminom, 4 zvezdice, spavaća soba, 6 osobe, ski ormarić, parking...Apartman Nina Brzece - smestaj kod gondole, povoljno

Manifestacija ski opening 2024.

Prvi dan zvanične manifestacije ski openinga 2024. će biti u četvrtak 7. decembra 2024, tada će takođe skijanje biti besplatno, a od 8. do 10. decembra tradicionalno će se odobravati popust od 30% na sve karte u okviru ovog perioda, bilo da su za skijanje ili druge sadržaje ski centra.

Kopaonik vremenska prognoza - ski opening 2024.

Prema trenutnoj situaciji, prvog dana skijanja u subotu 2. decembra radiće instalacija Karaman greben i prateće ski staze. Ostale instalacije će se otvoriti u zavisnosti od vremenskih uslova u naredna dva dana jer je najavljeno osetno otopljenje vremena. Raduje vremenska prognoza nakon subote, najavljeno je novo jako zahlađenje vremena, pa postoji nada da će biti moguće aktivirati sistem za veštačko osnežavanje. Vremenska prognoza za ski opening 2024. je na prethodnoj slici.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, BLIZU GONDOLE

Za 4 osobe, kamin, ski ostava, besplatan parking, kompletno opremljeno...

Apartman Ema, Kopaonik - Brzeće, BLIZU GONDOLE Kopaonik-Brzeće

 

 

 

 

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment