Kopaonik SKI OPENING 2023/2024. – 7.12. – 10.12.2023. – 30% popust, BESPLATNO SKIJANJE

Kopaonik SKI OPENING 2023/2024, tradicionalna je manifestacija na početku svake nove turističke sezone na Kopaoniku. Sada je i zvanično, Kopaonik ski opening biće održan od 7. do 10. decembra 2023. godine. Ove godine će ski opening biti održan 13. put za redom, sa ciljem da se razvija planinski turizam, a skijanje popularizuje kao sport. Ali i da bi se gosti opustili na planini uz vino i druženje. Kopaonik je najveći zimski turistički centar u Srbiji. Planina privlači najviše posetioca, ima najveći broj uređenih ski staza, a doživljaji u restoranima, klubovima i diskotekama su nezaboravni. Iz ovih razloga svake godine sve je veći i veći broj inostranih gostiju koji se rado vraćaju na Kopaonik.

Apartman Nina – smeštaj KOD GONDOLE, idealno za skijaše

POVOLJNO, apartman sa kaminom, 4 zvezdice, spavaća soba, 6 osobe, ski ormarić, parking...Apartman Nina Brzece - smestaj kod gondole, povoljno

Prethodne 2022. godine na otvaranju ski openinga na Kopaoniku prvog dana je bilo besplatno skijanje, iako je postojao ogroman problem sa nedostatkom snega. A ostalih dana trajanja ski openinga JP „Skijališta Srbije“ su odobravala popust od 30% na ski pass na pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne karte koje se kupe i koriste u vreme trajanja ski openinga, odnosno otvaranja skijališne sezone, kao i za karte za sve vrste zabavnih sadržaja na planini.

Tokom trajanja ovogodišnjeg ski openinga 2023. godine, biće odobren popust od 30% na pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne ski karte koje se kupe i koriste u vreme trajanja ski openinga, odnosno otvaranja ski sezone, kao i za karte za sve vrste zabavnih sadržaja. Prvi dan skijanja na ski openingu će biti besplatan.

Staze u funkciji za Kopaonik SKI OPENING 2023/2024.

Zahvaljujući ulaganjima i pravovremenom korišćenju sistema za veštački sneg, iako su bili veoma loši vremenski uslovi za trenutno doba godine (visoke temperature, nedostatak padavina, vetar južnih pravaca), JP “Skijališta Srbije” su za skijanje za skijaše i bordere uspela su bila da pripreme ski staze broj 7 – Karaman greben i broj 2 – Malo jezero. Radili su i najinteresantini zabavni sadržaji; bob na šinama, zip lajn i tjubing, gondola iz Brzeća i Pančićev vrh su radili za panoramsko razgledanje i uživanje u prirodi. U skladu sa vremenskim uslovima očekuje se da ove godine bude otvoren veći broj ski staza u odnosu na prethodnu godinu. Raspored rada ski staza za Kopaonik ski opening ćemo objaviti naknadno.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, BLIZU GONDOLE

Za 4 osobe, kamin, ski ostava, besplatan parking, kompletno opremljeno...

Apartman Ema, Kopaonik - Brzeće, BLIZU GONDOLE Kopaonik-Brzeće

Radno vreme ski staza i gondole za ski opening

Radno vreme skijališta je bilo od 9 do 15:30 sati, a gondole iz Brzeća od 9 do 15:00 časova.

CENOVNIK ski pass-a za Kopaonik ski opening 2023

Prodajna mesta za kupovinu ski karata koja rade tokom openinga subila kod boba na šinama, u Upravnoj zgradi Skijališta Srbije i na polazu gondole.

Prethodnih godina cena ski karte prvog dana openinga je bila 0 dinara – skijanje prvog dana ski openinga je bilo besplatno, tada nije radila gondola. Narednih dana ski openinga cena ski passa je bila sa popustom od 30% od redovne cene. Ski pass cenovnik Kopaonik za ski sezonu 2022/2023. možete videti na posebnoj stranici u okviru sajta BrzeceSmestaj.com.

Prodajna mesta Skijališta Srbije za Ski opening biće u centru Kopaonika kod boba na šinama, na polaznoj stanici gondole i u upravi Skijalište Srbija na Kopaoniku.

PROPORUKA SMEŠTAJA: Kopaonik SMEŠTAJ – BRZEĆE, KOD GONDOLE, APARTMAN EMA i APARTMAN NINA.

 

Cenovnik ski pass-a na Kopaoniku u vremenu ski openinga prethodne sezone 2022/2023, prikaz sa popustom:

Broj dana, napisana cena važi za odraslu osobu
Cena ski passa umanjena za 30% – ski opening 2022.
Poludnevna cena ski pass-a 1 715,00
1 dan 2 590,00
1 dan + noćno skijanje 2 940,00
2 dana 4 760,00
2 dana + noćno skijanje 5 460,00
3 dana 6 860,00
3 dana + noćno skijanje 7 980,00
4 dana 8 750,00
4 dana + noćno skijanje 10 290,00

Cene u tabeli su prikazane u dinarima. Ako želite videti cenu u evrima podelite sa 118 napisanu cenu.

Cena ski pass-a za decu se računa sa umanjenjem 30% od redovne cene dečijeg ski pass-a, cenovnik koji je važio u prethodnoj ski sezoni pogledajte ovde >>> Ski pass cenovnik Kopaonik 2022/2023.

 

Koji su muzički događaji na Kopaoniku za ski opening 2023?

Prethodne godine ski opening na Kopaoniku su obeležili mnogi muzički događaji i koncerti a u organizaciji najvećih i najpoznatijih hotela na Kopaoniku. Evo spiska najbitnijih muzičkih događanja na prethodnom otvaranju zimske sezone na Kopaoniku:

 • Hotel „Grand“ 9. decembra 2022. Aco Pejović, 10. decembar 2022. koncert Aleksandre Prijović, predgrupa Megabend,
 • Nacionalna klasa 7. decembra Emina Tufo, 8. decembra Dara Bubamara, 9. decembra Ksenija Knežević i 10. decembra Marko i Mikica Gačić i Nevena Stojković,
 • Dolly Bell 8. decembra Uroš Živković i 10. decembra Jelena Karleuša,
 • Caffe Exit od 8. do 11. decembra DJ Drim,
 • Hotel „Kraljevi čardaci SPA“ Vesele ’80,
 • Pub & Ko. 8. decembara Penthouse bend, 9. decembar DJ Me High Low, 10. decembra DJ Bojan Zdravković i DJ Kirby,
 • Resoran Rio Loco Band  8 i 9. decembra,
 • Vučja staza 9. decembra Milenium bend,
 • Restoran bar Maglič 8 i 9. decembra Atlantida bend,
 • Pajino preslo, 8. i 10. decembra DJ Bojan Zdravković, 9. decembra DJ Kirby-a,
 • Camelot od 8. do 11. decembra bend Super stvar

  

U svim prethodnim godinama ski openinga bilo je veoma različitih vremenskih uslova pa je shodno tome bilo različitih uslova za otvaranje skijaških staza. Ali je svake godine ski opening bilo u prvoj-drugoj nedelji decembra. tako da će i ove godine isto biti, nezavisno od vremenskih uslova i postojanja uslova za skijanje. A početak rada ski staza i skijanja će biti kada se stvore uslovii bude dovoljno snega, prirodnog ili veštačkog. Ski opening je manifestacija koja okuplja mnoge posetioce iz svih krajeva Srbije ali i iz okruženja. Jer zabava je zagarantovana. Biće puno muzičkih događaja, gostovanja popularnih muzičkih zvezda, DJ-eva, koncerata, promocija itd.

Comments

 • No comments yet.
 • Add a comment